Slovenská kuchyně chutná!

22. 10. 2018 Stalo se  

Kdo se přihlásil na přespávačku s vařením o druhém říjnovém víkendu, netušil, že se ještě v pátek večer zúčastní konkurzu na kuchaře do nové tatranské restaurace. Konkurzem prošli všichni a v sobotu se k práci postavilo čelem celkem pět kuchařů a čtrnáct kuchařek.

Víte, co to jsou kremeše? Všichni účastníci přespávačky už o nich mají jasnou představu. Výborné bylo i kynuté těsto od babičky Rybárovej! A nejlepší na tom bylo, že jsme si z něj mohli dělat tvary, jaké se nám líbily. Halušky jsou také super, ale je s nimi práce! Zkuste si to někdy: oškrábat brambory pro dvacetpět lidí :)

Kapustnici a všechno ostatní nám pochválili i rodiče a další příbuzní, kteří přišli v sobotu odpoledne ochutnat, jak se nám to všechno podařilo, a poté si odvedli své ratolesti domů.

Přestože jsme měli plno práce, zvládli jsme si zahrát i nějakou hru a vytvořila se z nás dobrá parta.

Díky všem zúčastněným za spolupráci!

Majka Tkadlecová

Vyhledávání v článcích

Nejnovější články

Pohádkové dopoledne na závěr školního roku v Klubu maminek

Zobrazit Stalo se  

Přesvědčili jsme se o tom v neděli 9. června, kdy venkovní prostory střediska včetně amfiteátru ožily čilým ruchem a příjemnou skoro prázdninovou atmosférou.

Zobrazit Stalo se  

Vystoupit na pódiu pod širým nebem v amfiteátru zaplněném fanoušky je snem nejednoho hudebníka. Na Závěrečném koncertu žáků z hudebního oddělení Salesiánského střediska mládeže…

Zobrazit Stalo se  

Co jste v poslední době zažili úchvatného, nevšedního, co vám vyrazilo dech? Touto otázkou začal Libor Všetula poslední animátorské setkání v letošním školním roce. Na jeho otázku…

Zobrazit Stalo se  

Otevírací doba

Pondělí 09:00 – 12:00  14:00 – 19:00
Úterý 09:00 – 12:00  14:00 – 19:00
Středa 09:00 – 11:00  14:00 – 19:00
Čtvrtek   09:00 – 12:00  14:00 – 17:45
Pátek 09:00 – 12:00  14:00 – 18:00

Salesiáni v ČR

Užitečné informace

Tyto stránky používají k poskytování a zkvalitňování služeb soubory cookie. Používáním těchto stránek s tím souhlasíte. Další informace
  Prosím čekejte...