Slovenská kuchyně chutná!

22. 10. 2018 Stalo se  

Kdo se přihlásil na přespávačku s vařením o druhém říjnovém víkendu, netušil, že se ještě v pátek večer zúčastní konkurzu na kuchaře do nové tatranské restaurace. Konkurzem prošli všichni a v sobotu se k práci postavilo čelem celkem pět kuchařů a čtrnáct kuchařek.

Víte, co to jsou kremeše? Všichni účastníci přespávačky už o nich mají jasnou představu. Výborné bylo i kynuté těsto od babičky Rybárovej! A nejlepší na tom bylo, že jsme si z něj mohli dělat tvary, jaké se nám líbily. Halušky jsou také super, ale je s nimi práce! Zkuste si to někdy: oškrábat brambory pro dvacetpět lidí :)

Kapustnici a všechno ostatní nám pochválili i rodiče a další příbuzní, kteří přišli v sobotu odpoledne ochutnat, jak se nám to všechno podařilo, a poté si odvedli své ratolesti domů.

Přestože jsme měli plno práce, zvládli jsme si zahrát i nějakou hru a vytvořila se z nás dobrá parta.

Díky všem zúčastněným za spolupráci!

Majka Tkadlecová

Vyhledávání v článcích

Nejnovější články

Už nám to tady klape nějaký týden a teprve to pořádně klapat bude. To až Martin přijede na tom svém hnědákovi na svou každoroční slavnost. Už se to pomalu chystá...
Zobrazit Připravujeme  
Najdou se i víkendy, kdy ten akční šrumec na chvíli utichne, ale příští víkend takovým rozhodně nebude. Někteří vyráží do Heřmanova a budou mít celý víkend na to, aby okusili jak…
Zobrazit Připravujeme  
Čtvrtý ročník Dne turnajů přilákal více než dvacet hráčů, kteří si to tradičně rozdali ve hrách Kalčo, Pukec a Air Hockey. Souboje to bylo napínavé do posledních minut a rovných…
Zobrazit Stalo se  
Kroužky už nám dva týdny běží, ale než jsme to rozjeli, bylo potřeba prostory pořádně nachystat. Proto k nám jednoho slunečného úterý dorazila partička kolegů z firmy Tricentis,…
Zobrazit Stalo se  

Otevírací doba

Pondělí 08:30 – 12:30  14:00 – 19:00
Úterý 08:30 – 12:30  14:00 – 19:00
Středa 08:30 – 12:30  14:00 – 19:00
Čtvrtek   08:30 – 12:30  14:00 – 18:00
Pátek 08:30 – 12:30  14:00 – 18:00

Salesiáni v ČR

Užitečné informace

  Prosím čekejte...