Slovenská kuchyně chutná!

22. 10. 2018 Stalo se  

Kdo se přihlásil na přespávačku s vařením o druhém říjnovém víkendu, netušil, že se ještě v pátek večer zúčastní konkurzu na kuchaře do nové tatranské restaurace. Konkurzem prošli všichni a v sobotu se k práci postavilo čelem celkem pět kuchařů a čtrnáct kuchařek.

Víte, co to jsou kremeše? Všichni účastníci přespávačky už o nich mají jasnou představu. Výborné bylo i kynuté těsto od babičky Rybárovej! A nejlepší na tom bylo, že jsme si z něj mohli dělat tvary, jaké se nám líbily. Halušky jsou také super, ale je s nimi práce! Zkuste si to někdy: oškrábat brambory pro dvacetpět lidí :)

Kapustnici a všechno ostatní nám pochválili i rodiče a další příbuzní, kteří přišli v sobotu odpoledne ochutnat, jak se nám to všechno podařilo, a poté si odvedli své ratolesti domů.

Přestože jsme měli plno práce, zvládli jsme si zahrát i nějakou hru a vytvořila se z nás dobrá parta.

Díky všem zúčastněným za spolupráci!

Majka Tkadlecová

Vyhledávání v článcích

Nejnovější články

Masopustní rej Klubu maminek připadl zrovna na čtvrtek, kdy nám nebylo dvakrát do smíchu. Ukázalo se ale, že je úsměv nakažlivý a dětská radost nesmrtelná. Poslechněte si příběh…
Zobrazit Stalo se  
Sex on the Beach, neplánovaně směšná rozcvička, souboj se stereotypy, skvostný oběd a spousta zajímavých debat. Takový byl Valentine Space. Podrobnosti nejdete v přiloženém…
Zobrazit Stalo se  
Závodní týden v ORCu je minulostí. Celých pět dní jsme proháněli auta po dráze, až jsme našli šest nejlepších, kteří si v pondělí odnesli zasloužené odměny. Podívejte se na pár…
Zobrazit Stalo se  
Masopust je na spadnutí a my vás ani tentokrát nenecháme na holičkách. Po loňské speciální soutěži masek přichází tradičnější forma oslav. Klub maminek si pro všechny zájemce…
Zobrazit Připravujeme  

Otevírací doba

Pondělí 08:30 – 12:30  14:00 – 19:00
Úterý 08:30 – 12:30  14:00 – 19:00
Středa 08:30 – 12:30  14:00 – 19:00
Čtvrtek   08:30 – 12:30  14:00 – 18:00
Pátek 08:30 – 12:30  14:00 – 18:00

Salesiáni v ČR

Užitečné informace

  Prosím čekejte...