Slovenská kuchyně chutná!

22. 10. 2018 Stalo se  

Kdo se přihlásil na přespávačku s vařením o druhém říjnovém víkendu, netušil, že se ještě v pátek večer zúčastní konkurzu na kuchaře do nové tatranské restaurace. Konkurzem prošli všichni a v sobotu se k práci postavilo čelem celkem pět kuchařů a čtrnáct kuchařek.

Víte, co to jsou kremeše? Všichni účastníci přespávačky už o nich mají jasnou představu. Výborné bylo i kynuté těsto od babičky Rybárovej! A nejlepší na tom bylo, že jsme si z něj mohli dělat tvary, jaké se nám líbily. Halušky jsou také super, ale je s nimi práce! Zkuste si to někdy: oškrábat brambory pro dvacetpět lidí :)

Kapustnici a všechno ostatní nám pochválili i rodiče a další příbuzní, kteří přišli v sobotu odpoledne ochutnat, jak se nám to všechno podařilo, a poté si odvedli své ratolesti domů.

Přestože jsme měli plno práce, zvládli jsme si zahrát i nějakou hru a vytvořila se z nás dobrá parta.

Díky všem zúčastněným za spolupráci!

Majka Tkadlecová

Vyhledávání v článcích

Nejnovější články

Pomalu už chystáme letošní tábory, ale loňské teprve dobíhají v podobě potáborových víkendovek. Jednu takovou měly i holky z Hodinářova syna. Podívejte se, jak se povedla...
Zobrazit Stalo se  
První letošní Kulečníkový turnaj v ORCu už se odkutálel do kapsy. Účast nebyla závratná, ale zase dorazily mladé pušky, budoucí poolové naděje. Pro některé z nich se jednalo o…
Zobrazit Stalo se  
Don Bosco, to jméno jste jistě už někde slyšeli. V posledním lednovém týdnu si našeho zakladatele připomínáme a stalo se dobrým zvykem, že jde o pořádnou oslavu - trvá celý týden.…
Zobrazit Připravujeme  
Tři králové zase jednou sledovali hvězdu, která je tentokrát dovedla na žabovřeskou radnici. S sebou měli spoustu koledníků a rozdávali potěšení všem přítomným. Vás jistě potěší…
Zobrazit Stalo se  

Otevírací doba

Pondělí 08:30 – 12:30  14:00 – 19:00
Úterý 08:30 – 12:30  14:00 – 19:00
Středa 08:30 – 12:30  14:00 – 19:00
Čtvrtek   08:30 – 12:30  14:00 – 18:00
Pátek 08:30 – 12:30  14:00 – 18:00

Salesiáni v ČR

Užitečné informace

  Prosím čekejte...